Beoordelingen

Wij verzamelen op diverse manieren beoordelingen, welke u onderstaand kunt bekijken. 
Google beoordelingen
Facebook beoordelingen 

Gastenboek 

Deel uw ervaring met ons!

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat wij het hebben geactiveerd.
We behouden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
69 berichten.
Karst&Tjitske Karst&Tjitske uit Leeuwarden heeft geschreven op mei 8, 2021 om 10:49 am
Wij hebben 4 weken genoten van het chalet Vijverzicht op het prachtige park Dennenrhode. Het chalet was van alle gemakken voorzien (incl.. vaatwasser en wasmachine) en leuk modern ingericht. Ook de ruimte in het chalet viel ons positief op. Het uitzicht op de mooie tuin en vijver deed een beetje sprookjesachtig aan. De eigenaar Tijmen is vriendelijk, behulpzaam en goed bereikbaar voor vragen en overleg. Wij kijken er naar uit om eens terug te keren 🙂
Rudi & Pepita Maassen Rudi & Pepita Maassen uit Elburg heeft geschreven op april 30, 2021 om 6:56 pm
Omdat wij ivm een verhuizing een tijdelijke woonruimte zochten zijn we na veel zoeken bij 'Recreatie in het Groen' uitgekomen en hebben daarvan geen moment spijt gehad. De 3 maanden dat we er zaten vlogen voorbij en we hebben heerlijk kunnen genieten van de rust en ruimte. Wat begon als een tijdelijk verblijf is uiteindelijk ervaren als 3 maanden vakantie in het bos. Het chalet was zeer netjes en de ruimtes waren groter dan verwacht. Naast de twee ruime slaapkamer is ook de badkamer ruim genoeg. Het chalet heeft een prima aangelegde tuin en heeft de nodige privacy door een tuin afscheiding (ook gelijk handig voor de hond). Het extra schuurtje voor de fietsen was voorzien van een vriezer, wat erg handig was voor een langer verblijf. De overkapping met verwarming bood extra luxe zodat we zelfs tijdens koude zonnige dagen buiten van een kopje koffie konden genieten. Vanuit het chalet liep je zo het bos in voor langer wandelingen met de hond. Zonder meer een aanrader als je eens lekker in een rustige omgeving bij wilt komen! Complimenten Tijmen en Danique!!
Renate en Suzan Renate en Suzan uit Haarlem heeft geschreven op december 29, 2020 om 9:07 am
Hoi Tijmen en Danique We hebben weer heerlijk genoten in 1 van jullie chalets. Dit keer in de nieuwste met een heerlijke veranda met heater. Veel verschillende vogelsoorten gezin in jullie tuin waar je heerlijk privé zit Ook hebben we weer een leuke wandeling gemaakt met de hond op de zandverstuiving. Alle chalets van recreatie in het groen zijn schoon en van alle gemakken voorzien. Wij komen zeker weer Bedankt maar weer Jullie hebben het goed voor elkaar. Dikke duim
Hans en Pemmy Hans en Pemmy heeft geschreven op december 28, 2020 om 2:38 pm
Het is een heerlijk en smaakvol ingericht huisje waar je je gelijk thuis voelt. Prachtig uitzicht op de vijver. Heerlijke wandelmogelijkheden zodat ook december de moeite waard is om hier er even uit te zijn! Voor herhaling vatbaar 👍! Groetjes Hans en Pemmy
M. de Lange M. de Lange uit Zoetermeer heeft geschreven op december 27, 2020 om 9:27 pm
Wij hebben met kerst 2020 gelogeerd in het chalet vijverzicht. Wij logeren 3 a 4 x per jaar op de veluwe. Deze keer bij Tijmen. Een heerlijke locatie met een prachtig uitzicht. De kerstboom stond al aan bij binnenkomst. Wat een verrassing. Sfeervol ingericht en fijne bedden. Ruime parkeergelegenheid bij het chalet ideaal. Aan alles was gedacht, fijne douche en zelfs een vaatwasser. Ook een vriezer die kom je maar weinig tegen over het algemeen. Onze border collie was ook welkom ook hij heeft genoten van de mooie Veluwe. Supermarkt vlakbij in Elburg. Kortom een aanrader. Tijmen bedankt. Fam de Lange.
Hilly en Ben Hilly en Ben uit Laag Zuthem heeft geschreven op december 6, 2020 om 11:38 am
Een heerlijk ontspannen weekend hebben wij mogen ervaren in Huisje De Vrijheid F10. Wij hebben een fijne wandeling gemaakt op de zandvlakte die aansluit op het park. Daarnaast op zaterdagmiddag een bezoek gebracht aan het prachtige "pittoreske" Elburg wat binnen 10 minuten te bereiken is met de auto. Kortom, wij hebben genoten in jullie prachtige en comfortabele Chalet. Het is tevens goed centraal gelegen als uitvalsbasis voor een bezoek aan Zwolle, Hattem, Elburg en Harderwijk. Een aanrader voor een ontspannen en sfeervol verblijf in een bosrijke omgeving.
Willem & Gerdi Willem & Gerdi uit Sassenheim heeft geschreven op november 10, 2020 om 9:49 am
We boekten voor een weekje, maar het Zonnetje en de omgeving bevielen ons zo goed dat het 2 weken werden. We hebben lekker gefietst over de Veluwe en rond de randmeren. Het zonnetje is een prima licht huisje, wat zeker in het naseizoen een pré is.
Jan en Elly Jan en Elly uit Leusden heeft geschreven op oktober 7, 2020 om 4:23 pm
Hoi Tijmen en Danique, Wat hebben wij een leuke week gehad van 28 september tot 5 oktober. Een SUPER gaaf ingericht en schoon huisje "vijverzicht" van alle gemakken voorzien. Heerlijk gefietst door de omgeving van Doornspijk en lekker gewandeld op de zandvlakte en in het bos, en dat zo vanuit het huisje! En s’avonds heerlijk gegeten in de brasserie dus echt vakantie, we komen snel weer groetjes Jan en Elly
Albert en Kitty Albert en Kitty uit Son heeft geschreven op september 21, 2020 om 8:22 pm
Tijmen en Danique, wij hebben een heerlijke week gehad in jullie huisje. Alles was netjes en gezellig. Ook nog een welkomswijntje als begroeting. De natuur is prachtig en de omgeving is leuk. Inderdaad recreatie in het groen is niks te veel gezegd. We vonden het zo fijn dat we meteen voor volgend jaar hebben geboekt en dat zegt al genoeg. Bedankt. Albert en Kitty.
Oostenrijk Oostenrijk uit Leusden heeft geschreven op september 14, 2020 om 7:51 pm
Beste fam. Brethouwer, Wij hebben ontzettend genoten van huisje f8. Heel schoon en netjes zowel binnen als buiten. Zelfs een welkomst drankje waar zie je dat nog tegenwoordig. Je kunt er ook heerlijk wandelen. Mooie zwembad en restaurant waar je heerlijk kunt eten of borrelen. Kort om wij komen zeker een keer terug.gr fam. Oostenrijk
Theo & Els Theo & Els heeft geschreven op september 14, 2020 om 1:04 pm
Het was perfect; leuk ingericht, alles brandschoon, netjes en heel; prima bedden. De omgeving is heerlijk om te wandelen, zo direct vanuit het chalet.
Marianne Marianne uit Wieringerwerf heeft geschreven op augustus 19, 2020 om 7:54 am
Wat hebben we vorige week genoten op Dennenrhode in huisje Vijverzicht!Prachtige plek met royale tuin,schoon en gezellig huisje met heerlijke bedden en wasmachine!Complimenten voor Tijmen en Danique,ze zijn zó gastvrij!!Bedankt voor alles,we komen heel graag een keertje terug!Gr.Fam.Bosman
Peter en Ina Peter en Ina uit Exmorra heeft geschreven op augustus 9, 2020 om 1:21 pm
Warmste weekend .7 t/m 10 /8/2020 Huisje ……heerlijk…prachtig…ruim…van alle makken voorzien. Echt top en zeker een aanrader
Mies en Jet Mies en Jet uit Hoogkarspel heeft geschreven op augustus 9, 2020 om 7:45 am
Wij hebben genoten in 't Zonnetje! Erg leuk huisje met z'n tweeën. Heel schoon! Prachtige plek, je fietst of wandelt zo de Veluwe op! Voor herhaling vatbaar!
Ruud en Karin Ruud en Karin uit Enschede heeft geschreven op juli 26, 2020 om 7:21 pm
Wij hebben een geweldige week gehad in huisje het Zonnetje ! Een heel mooi plekje,en een geweldig huisje , mooie omgeving ! Super schoon ,en van alle gemakken voorzien, verse bloemen op tafel en een welkomstdrankje in de koelkast ,opgemaakte bedden.die heerlijk slapen .. Tijmen & Danique bedankt voor jullie gastvrijheid en vriendelijke ontvangst, wij komen zeker nog een keer terug ! Lieve groetjes Ruud en Karin
stevens stevens uit Purmerend heeft geschreven op juli 25, 2020 om 8:57 pm
beste verhuurders ….perfecte midweek gehad in jullie mooie chalet(L9) , super schoon ,en het uitzicht op de vijver is top! wij hebben genoten op het park en van de omgeving ( Nunspeet en idylische Elburg).wij komen terug! lieve groeten Myriam en Arie
Albert en Ruurdje Rouwkema en kids Albert en Ruurdje Rouwkema en kids uit Kootstertille heeft geschreven op juli 21, 2020 om 4:34 pm
Beste verhuurders, een prachtig schoon !! en mooi plekje met alle gemakken voorzien, waaronder een wasmachine. Wij hebben samen met ons twee kinderen genoten van de rust, en ook nog een mooi verwarmd zwembad erbij op camping. En rondom een prachtige natuur, waaronder op steenworp Aampie's tuin ( aanrader). Groetjes Fam; Rouwkema
Sandra Sandra heeft geschreven op juli 11, 2020 om 5:47 pm
Huisje het Zonnetje was een prima huisje en wat een fijne service inclusief bedlinnen en keukendoeken! De zandvlakte vond ik het hoogtepunt van de vakantie Voor mijn hondje ook heel fijn al die nieuwe geuren
Robert Vroon Robert Vroon uit Nijkerkerveen heeft geschreven op juli 4, 2020 om 4:57 pm
Enorm genoten in het mooie chalet! Lekker op de fiets naar de mooie binnenstad van Elburg en het strand. Ook bij de brasserie op het park zelf kun je heerlijk eten. Aanrader!
Charlotte Charlotte heeft geschreven op mei 25, 2020 om 7:46 pm
Heerlijk weekend gehad, gefietst, gewandeld en zondag dagje Deventer gedaan ivm de regen. Heerlijke bedden, alles keurig verzorgd en airco!
Lenette Lenette uit Bennekom heeft geschreven op mei 22, 2020 om 11:38 am
We hebben een heerlijke, ontspannen week gehad in een prachtig huisje. Wat een grote rustige tuin aan de vijver, omringd door vogel geluiden! Goede bedden, schoon, prima wifi en van alle gemakken voorzien. Een heerlijk wijntje stond klaar bij aankomst We hebben veel gefietst en gewandeld. Weer komen zeker nog een keer terug.
Eelco, Leslie en Linn Eelco, Leslie en Linn heeft geschreven op mei 4, 2020 om 1:18 pm
Super weekend gehad! Heerlijk tot rust gekomen in een verzorgd huisje, met alles erop en eraan. Schone bedden en badkamer was top! Heerlijk kunnen zitten in onze eigen tuin. Ook de omgeving is prachtig, je loopt zo de natuur in.
Florian & Renee Florian & Renee uit Amsterdam heeft geschreven op mei 3, 2020 om 6:14 am
Een geweldige plek, midden in de natuur. In de stijlvol ingerichte chalet, omgeven door een royale tuin gelegen aan een prachtige vijver (afgezet met een omheining), waan je jezelf in een paradijsje. Met de Veluwe en zandverstuiving op een steenworp afstand. De chalet is van alle gemakken voorzien en we zijn zeer gastvrij ontvangen. Een aanrader met een uitroepteken. Wij komen zeker weten nog een keertje terug! Dank
Eric en Roos Eric en Roos uit Utrecht heeft geschreven op mei 1, 2020 om 11:00 am
Tijmen en Danique, Wat een verademing of de drukke stad te mogen ontvluchten en "thuis te komen" in jullie heerlijke oase van rust. Het chalet is van alle gemakken voorzien en goed ingericht. Heel fijn dat hek rondom de vijver zodat we onze kids rustig naar de eendjes konden laten kijken. De korte wandeling naar de prachtige zandduinen maken het helemaal compleet. Hier willen we ieder weekend wel naar toe! Thnx!
Maarten en Marije Maarten en Marije uit Leusden heeft geschreven op april 30, 2020 om 7:17 am
Zelfs terwijl alles dicht is een topweekend gehad. Heerlijk wandelen over een landschap naar keuze, relaxen op de zandvlakte terwijl onze zoon in de bomen speelt en graven kan. Meer is er niet nodig! Het huisje (L9) met cv was heerlijk, prachtig uitzicht en heerlijke bedden! Keuken heeft alles wat je nodig hebt en ruimte genoeg om ook binnen te zitten. Maar alle ruimte om het huisje aqn het water is wel heel lekker!! Douche wordt echt heel heet en heeft goede straal. Ook lang douchen kan! Heerlijk na een bezoekje aan het zand. Koffiezetapparaat maakt heerlijke koffie, ook niet onbelangrijk 😊. Lang verhaal kort: TOP!!! We komen zeker nog een keer.
Adam Adam uit Amsterdam heeft geschreven op april 29, 2020 om 7:47 pm
Lekker huisje hoor in K4. Topklasse! Nog even lekker genieten van de avondzon. Natuur in de buurt, mooie zandvlakte.
Canan Canan uit Hellevoetsluis heeft geschreven op april 20, 2020 om 8:48 pm
Super fijn weekendje gehad. Super cute huisje , wij zaten in huisje F8. Leuke kinderkamer. Met alle gemakken voorzien! Mooie plek om lekker te wandelen door de bossen en op 5 min loop afstand vanaf het huisje ben je op de zandvlakte! Liefs Canan @interior_ideasbynan
Mariette Mariette uit Amsterdam heeft geschreven op april 17, 2020 om 9:03 am
Wat een heerlijke plek om even helemaal tot rust te komen. Zowel wandelen als zonnen, werken als mediteren, het kan hier allemaal! Het chalet is geheel verzorgd en de omgeving is gewoonweg prachtig. Tot de volgende keer!
Meta & Onno Meta & Onno heeft geschreven op augustus 2, 2019 om 11:12 am
We zijn heel content geweest met een weekje te mogen vertoeven in jullie chalet. Graag tot een volgende keer!