Faciliteiten op Bospark Dennenrhode

 Onze huisjes staan op Bospark Dennenrhode in Doornspijk en u mag als gast natuurlijk gebruik maken van de faciliteiten van het park. 

In de gezellige brasserie geniet u van een heerlijke lunch of diner, ( Helaas tijdelijke gesloten ) bij de receptie wordt u van alle informatie voorzien en in de zomertijd plonst u in het zwembad voor wat verkoeling. Naast de prachtige natuur waar Bospark Dennenrhode zich in bevindt, zijn er ook diverse faciliteiten op het park voor een ontspannen verblijf.

Verwarmd zwembad

– Verwarmd zwembad
– Open in de zomer periode
– Naast terras van Brasserie Dennenrhode

Op zomerse dagen kiest u de verkoeling van het heerlijke zwembad. Deze is geopend vanaf mei tot en met september en ligt naast het terras van de brasserie. Zo kunt u heerlijk genieten van verkoelende drankjes tussen het zwemmen door. Aan de andere kant van het zwembad vindt u de speeltuin voor de allerkleinsten.

Speeltuin centraal op het park

– Centraal gelegen 
– Naast het zwembad

Voor de allerkleinste gasten is er een kleine speeltuin op het park. Deze ligt voorbij de entree van het park, naast het zwembad. 

De wasruimte op Bospark Dennenrhode

– 2 wasmachines
– 1 droger
– Muntjes verkrijgbaar bij de receptie

Ook tijdens uw vakantie is het weleens nodig om een was te draaien. Op Bospark Dennenrhode is dat geen enkel probleem. Onze wasruimte beschikt over 2 wasmachines en 1 droger. Muntjes hiervoor zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Huisje op de Veluwe