Boekingsinformatie

Boekingsbevestiging
Nadat u een boeking heeft gemaakt ontvangt u de factuur met een boekingsbevestiging. Na betaling van de factuur is de boeking definitief.

Aanbetaling en borg
De aanbetaling is 20% van de totale factuur. Uiterlijk 3 weken voor uw verblijf ontvangt u van ons een factuur voor het resterende bedrag.

Naast het bedrag van uw boeking rekenen wij een borg van € 50 voor eventueel verlies van sleutels of schade aan de eigendommen. Dit bedrag wordt opgenomen op de factuur en wordt na uw verblijf teruggestort.

Annuleren
Het kan voorkomen dat er iets gebeurt waardoor u niet in staat zijn gebruik te maken van uw boeking. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact op. We zullen samen zoeken naar een mogelijkheid om de boeking te verplaatsen. Als dat door omstandigheden onmogelijk blijkt zullen we in het uiterste geval de betaling terugstorten.

Aankomst en vertrek
De aankomstdagen zijn op vrijdag en maandag. Het inchecken is mogelijk vanaf 15:00 uur. Uitchecken vóór 10:00 uur. In overleg kan hier eventueel van afgeweken worden.

Sleuteloverdracht
In de week van aankomst ontvangt u van ons een email of WhatsApp omtrent de sleuteloverdracht.

Inbegrepen bij de prijs
Al onze prijzen zijn inclusief keukenlinnen, opgemaakte bedden en eind-schoonmaak. Een kinderbedje is op aanvraag.

Meerdere huisjes huren
Het huren van meerdere van onze huisjes tegelijk is mogelijk. De huisjes ’t Zonnetje en Vijverzicht liggen naast elkaar en zijn ideaal voor bijvoorbeeld een familieweekend. Neem even contact met ons op, zodat wij daar een aparte prijs voor kunnen maken.

Elektrische fietsverhuur
Ook het huren van elektrische fietsen behoort tot de mogelijkheid. Lees meer op de fietsverhuurpagina.

Huisregels
Om de goede orde in het chalet te bewaren hanteren wij een aantal huisregels:
– De chalets zijn in privébezit en hebben een huiselijke sfeer. Ons streven is dan ook een goede hygiëne en voorzichtig met onze spullen om te gaan.
Graag het chalet weer netjes achterlaten zoals u het heeft aangetroffen en het vuilnis aan het pad zetten.
– Er mag binnen NIET gerookt worden!
– Huisdieren zijn niet in alle chalets toegestaan. Voor informatie hierover neem gerust even contact op.

Bedankt voor uw begrip en medewerking!