Beoordelingen

Wij verzamelen op diverse manieren beoordelingen, welke u onderstaand kunt bekijken. 
Google beoordelingen
Facebook beoordelingen 

Gastenboek 

Deel uw ervaring met ons!

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat wij het hebben geactiveerd.
We behouden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
45 berichten.
Joke en hond Luna Joke en hond Luna uit Hoorn heeft geschreven op augustus 5, 2021 om 8:43 am:
Van 23 juli tm 2 augustus verbleef ik met mijn hondje in huisje de Bosrand op het mooie park Dennenrhode, het park kende ik al maar dit was mijn eerste kennismaking met de huisjes van Tijmen en Danique en dat zal zeker niet de laatste keer zijn want wat heb ik het naar mijn zin gehad. Het huisje is werkelijk van alle gemakken voorzien en geheel eigentijds ingericht. En dan de zeer grote schitterende tuin aan de vijver en de fijne overkapping waar je ook als het weer niet al te best is heerlijk kunt zitten, kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijk verblijf. Tot gauw!
Sarah van Sliedregt Sarah van Sliedregt uit Hensbroek heeft geschreven op augustus 4, 2021 om 4:58 pm:
Lieve Tijmen en Danique, Wij hebben genoten van ons verblijf in chalet "Vijverzicht" (L9). Een sfeervol ingericht chalet van alle gemakken voorzien èn met lekkere bedden en goede bank en stoelen! De grote tuin aan de vijver en de groene omgeving is heerlijk. Rustig park met zwembad en de zandverstuing op loopafstand, echt heel fijn! Wij komen graag nog een keer terug! Gr Fam van der Meij
Danny Danny heeft geschreven op juli 22, 2021 om 3:41 pm:
Een heerlijk splinternieuw chalet met alle gemakken in een kleinschalig bospark; airco, bubbelbad en een vaatwasser. 50 meter van een prachtig bos cq wandelgebied incl. zandverstuiving. O ja, niet te vergeten Netflix; we hebben er geen gebruik van gemaakt omdat het schitterend weer was. Maar toch, het is er wel. En last but not least; onze labradoodle mocht ook mee! We komen zeker terug!
Janny en Sake Janny en Sake uit Damwâld heeft geschreven op juli 13, 2021 om 11:47 am:
2 t/m 9 juli 2021 Een weekje genoten in het prachtige chalet de Bosrand. Zeer gezellig ingericht, schoon en van alle gemakken voorzien waarbij ook aan details is gedacht (voldoende ophanghaakjes, handdoekringen, welkomswijntje e.d.) Een plek om je direct thuis te voelen met een geweldige tuin, meubulair, veranda e.d.. Een aanrader eerste klas !!!
Henk Schot Henk Schot uit Purmerend heeft geschreven op juli 9, 2021 om 7:53 pm:
Hallo Tijmen en Danigue, We hebben genoten van onze vakantie in jullie chalet L9 de chalet was van alle gemakken voorzien en een prachtige tuin zo aan de mooie vijver. De omgeving is ook prachtig om te fietsen en te wandelen. We zien ons hopelijk weer op 01 november. Groeten fam. Schot uit PURMEREND
A.G.Huisman A.G.Huisman uit Den Burg heeft geschreven op juli 3, 2021 om 7:20 am:
Wij hebben het de afgelopen week een heerlijke tijd gehad.Mooie chalet alles aanwezig heel luxe. We komen zeker nog een keer terug. Fijn dat er airco is ,goede bedden.Een wijntje bij aankomst bedankt.Groeten Adrie en Marjan Huisman.
Sander, Danielle & Niene Sander, Danielle & Niene uit Doorn heeft geschreven op juli 1, 2021 om 7:43 pm:
Wij hebben een hele ontspannen eerste vakantie als gezin in huisje 'de Bosrand' gehad. Prachtige inrichting, goede keuken, heerlijke bedden, koele airco, grote tuin, lekker wijntje. Genieten! Ook Lexi, onze Dalmatiër, had niets te klagen en genoot van het bos en de zandverstuiving. Dank!
Tonnie en Aad Tonnie en Aad uit Leidschendam heeft geschreven op juni 30, 2021 om 6:31 pm:
Tijdens ons 10-daags verblijf in huisje ‘t Zonnetje wat practisch en gezellig is ingericht hebben wij genoten van de heerlijke rust die het geheel uitstraalt. Van een fijn buitenzitje met overkapping hebben wij vaak gebruik gemaakt. Ook het goede kontakt , indien nodig, met Tijmen was prettig. Al met al was het voor ons een heerlijke ervaring.
Coby en Huub Thomassen Coby en Huub Thomassen uit Druten heeft geschreven op juni 21, 2021 om 2:04 pm:
Dag Tijmen en Danique, We hebben erg genoten van jullie knusse 2-persoonschalet. Piekfijn in orde. Schoon en alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig. We hadden en paar tropische dagen, waardoor de airco heel goed van pas kwam. Het heeft ons aan niets ontbroken. Zeer positief dus. Kunnen het iedereen aanraden, temeer vanwege het goed onderhouden park en prachtige natuur in de wijde omgeving. De kans is heel groot dat we terugkomen.
Myriam en Arie Stevens Myriam en Arie Stevens uit Purmerend heeft geschreven op juni 21, 2021 om 8:13 am:
Om de kreet van Ursul De Geer te gebruiken ..Het is hier fantastisch! Deze keer een midweek in chalet De Vrijheid. Net als bij de Vijverzicht is alles perfect. Heel gezellig ingericht,uitstekende wifi verbinding, lekker schoon, goed bed, de omgeving, het zwembad. Het was GENIETEN! Tijmen en Danique zorgen dat wij ( de huurders) van niks ontbreken .een lieve attentie staat klaar en zijn altijd bereikbaar . 12 points voor Tijmen en Danique !
Ineke en Mark Wintjes Ineke en Mark Wintjes uit Wijchen heeft geschreven op juni 12, 2021 om 6:05 pm:
Super midweek gehad op een prachtige plek , mooi chalet in fijne sfeer. Genoten van het fietsen en wandelen . Wat ik zelf erg goed vind is de communicatie met recreatie in het Groen . Direkt, adequaat, duidelijk! Ontzettend bedankt.
Peggy Peggy heeft geschreven op juni 8, 2021 om 7:23 am:
Wat een heerlijk weekend gehad in chalet De bosrand. Erg mooi chalet. Prachtige inrichting, alles is aanwezig en super schoon, Complimenten! De omgeving is prachtig, lekker veel gewandeld met de honden, die lekker hebben kunnen rennen op de zandverstuiving. Kortom, genieten daar en een echte aanrader 😀
Familie Klomp Familie Klomp uit Leusden heeft geschreven op mei 24, 2021 om 6:06 pm:
Een heerlijk lang pinksterweekend gehad in huisje vijverzicht. Mooi ruim chalet, heerlijke tuin met uitzicht op de vijver. Lekker gewandeld, dagje naar Elburg geweest, en gewoon lekker tot rust gekomen. Bedankt Tijmen en Danique.
Fam. Blouw Fam. Blouw uit Alphen aan den Rijn heeft geschreven op mei 16, 2021 om 8:07 am:
Lieve Tijmen en Danique, Op het laatste moment een chalet kunnen boeken bij jullie. Wat een goede en fijne service. Wat hebben wij ontzettend genoten van een paar dagen in jullie prachtige chalet de vrijheid! Bij aankomst alle keurig netjes en schoon, een lief welkoms cadeau stond klaar met een zelf geschreven kaart ( dat waarderen wij erg). Mooie omgeving, veel gewandeld en elke dag wakker worden met mooi vogel gezang! Onze hond Luna had de tijd van haar leven, en vond het heerlijk om in de afgesloten tuin rond te lopen, maar vooral lekker rennen op de zandverstuiving. Wat is dat mooi! Onze dochters hebben ook volop genoten en helemaal toen bleek dat ze mochten zwemmen😉 een echte vakantie gehad. Jammer dat het maar zo kort was ( voor ons) bedankt voor de goede service en heel graag tot weerzien!! Liefs, familie Blouw
Jan en Marjolein Besseling -Heijden Jan en Marjolein Besseling -Heijden uit Strijen heeft geschreven op mei 13, 2021 om 6:57 pm:
Een heerlijke week gehad in de Bosrand ,mooi huisje ,luxe meubels een fijne plek om te zijn . De week was echt te snel voorbij ,de Veluwe blijft mooi zeker vanuit Doornspijk diverse mooie plekken bezocht . Het oude Loo 👍. Lekker gefietst en gewandeld .
Fam.Disselhorst Fam.Disselhorst uit Hoenderloo heeft geschreven op mei 8, 2021 om 6:02 pm:
Wij hebben met 3 personen een lang weekend in huisje "vrijheid" mogen verblijven. Ideaal met alles erop en eraan, heerlijke bedden. Voor de 2de keer genoten van jullie huisjes en de mooie omgeving. In 1 woord GENOTEN!!👍👍👍
Karst&Tjitske Karst&Tjitske uit Leeuwarden heeft geschreven op mei 8, 2021 om 10:49 am:
Wij hebben 4 weken genoten van het chalet Vijverzicht op het prachtige park Dennenrhode. Het chalet was van alle gemakken voorzien (incl.. vaatwasser en wasmachine) en leuk modern ingericht. Ook de ruimte in het chalet viel ons positief op. Het uitzicht op de mooie tuin en vijver deed een beetje sprookjesachtig aan. De eigenaar Tijmen is vriendelijk, behulpzaam en goed bereikbaar voor vragen en overleg. Wij kijken er naar uit om eens terug te keren 🙂
Rudi & Pepita Maassen Rudi & Pepita Maassen uit Elburg heeft geschreven op april 30, 2021 om 6:56 pm:
Omdat wij ivm een verhuizing een tijdelijke woonruimte zochten zijn we na veel zoeken bij 'Recreatie in het Groen' uitgekomen en hebben daarvan geen moment spijt gehad. De 3 maanden dat we er zaten vlogen voorbij en we hebben heerlijk kunnen genieten van de rust en ruimte. Wat begon als een tijdelijk verblijf is uiteindelijk ervaren als 3 maanden vakantie in het bos. Het chalet was zeer netjes en de ruimtes waren groter dan verwacht. Naast de twee ruime slaapkamer is ook de badkamer ruim genoeg. Het chalet heeft een prima aangelegde tuin en heeft de nodige privacy door een tuin afscheiding (ook gelijk handig voor de hond). Het extra schuurtje voor de fietsen was voorzien van een vriezer, wat erg handig was voor een langer verblijf. De overkapping met verwarming bood extra luxe zodat we zelfs tijdens koude zonnige dagen buiten van een kopje koffie konden genieten. Vanuit het chalet liep je zo het bos in voor langer wandelingen met de hond. Zonder meer een aanrader als je eens lekker in een rustige omgeving bij wilt komen! Complimenten Tijmen en Danique!!
Renate en Suzan Renate en Suzan uit Haarlem heeft geschreven op december 29, 2020 om 9:07 am:
Hoi Tijmen en Danique We hebben weer heerlijk genoten in 1 van jullie chalets. Dit keer in de nieuwste met een heerlijke veranda met heater. Veel verschillende vogelsoorten gezin in jullie tuin waar je heerlijk privé zit Ook hebben we weer een leuke wandeling gemaakt met de hond op de zandverstuiving. Alle chalets van recreatie in het groen zijn schoon en van alle gemakken voorzien. Wij komen zeker weer Bedankt maar weer Jullie hebben het goed voor elkaar. Dikke duim
Hans en Pemmy Hans en Pemmy heeft geschreven op december 28, 2020 om 2:38 pm:
Het is een heerlijk en smaakvol ingericht huisje waar je je gelijk thuis voelt. Prachtig uitzicht op de vijver. Heerlijke wandelmogelijkheden zodat ook december de moeite waard is om hier er even uit te zijn! Voor herhaling vatbaar 👍! Groetjes Hans en Pemmy
M. de Lange M. de Lange uit Zoetermeer heeft geschreven op december 27, 2020 om 9:27 pm:
Wij hebben met kerst 2020 gelogeerd in het chalet vijverzicht. Wij logeren 3 a 4 x per jaar op de veluwe. Deze keer bij Tijmen. Een heerlijke locatie met een prachtig uitzicht. De kerstboom stond al aan bij binnenkomst. Wat een verrassing. Sfeervol ingericht en fijne bedden. Ruime parkeergelegenheid bij het chalet ideaal. Aan alles was gedacht, fijne douche en zelfs een vaatwasser. Ook een vriezer die kom je maar weinig tegen over het algemeen. Onze border collie was ook welkom ook hij heeft genoten van de mooie Veluwe. Supermarkt vlakbij in Elburg. Kortom een aanrader. Tijmen bedankt. Fam de Lange.
Hilly en Ben Hilly en Ben uit Laag Zuthem heeft geschreven op december 6, 2020 om 11:38 am:
Een heerlijk ontspannen weekend hebben wij mogen ervaren in Huisje De Vrijheid F10. Wij hebben een fijne wandeling gemaakt op de zandvlakte die aansluit op het park. Daarnaast op zaterdagmiddag een bezoek gebracht aan het prachtige "pittoreske" Elburg wat binnen 10 minuten te bereiken is met de auto. Kortom, wij hebben genoten in jullie prachtige en comfortabele Chalet. Het is tevens goed centraal gelegen als uitvalsbasis voor een bezoek aan Zwolle, Hattem, Elburg en Harderwijk. Een aanrader voor een ontspannen en sfeervol verblijf in een bosrijke omgeving.
Willem & Gerdi Willem & Gerdi uit Sassenheim heeft geschreven op november 10, 2020 om 9:49 am:
We boekten voor een weekje, maar het Zonnetje en de omgeving bevielen ons zo goed dat het 2 weken werden. We hebben lekker gefietst over de Veluwe en rond de randmeren. Het zonnetje is een prima licht huisje, wat zeker in het naseizoen een pré is.
Jan en Elly Jan en Elly uit Leusden heeft geschreven op oktober 7, 2020 om 4:23 pm:
Hoi Tijmen en Danique, Wat hebben wij een leuke week gehad van 28 september tot 5 oktober. Een SUPER gaaf ingericht en schoon huisje "vijverzicht" van alle gemakken voorzien. Heerlijk gefietst door de omgeving van Doornspijk en lekker gewandeld op de zandvlakte en in het bos, en dat zo vanuit het huisje! En s’avonds heerlijk gegeten in de brasserie dus echt vakantie, we komen snel weer groetjes Jan en Elly
Albert en Kitty Albert en Kitty uit Son heeft geschreven op september 21, 2020 om 8:22 pm:
Tijmen en Danique, wij hebben een heerlijke week gehad in jullie huisje. Alles was netjes en gezellig. Ook nog een welkomswijntje als begroeting. De natuur is prachtig en de omgeving is leuk. Inderdaad recreatie in het groen is niks te veel gezegd. We vonden het zo fijn dat we meteen voor volgend jaar hebben geboekt en dat zegt al genoeg. Bedankt. Albert en Kitty.
Oostenrijk Oostenrijk uit Leusden heeft geschreven op september 14, 2020 om 7:51 pm:
Beste fam. Brethouwer, Wij hebben ontzettend genoten van huisje f8. Heel schoon en netjes zowel binnen als buiten. Zelfs een welkomst drankje waar zie je dat nog tegenwoordig. Je kunt er ook heerlijk wandelen. Mooie zwembad en restaurant waar je heerlijk kunt eten of borrelen. Kort om wij komen zeker een keer terug.gr fam. Oostenrijk
Theo & Els Theo & Els heeft geschreven op september 14, 2020 om 1:04 pm:
Het was perfect; leuk ingericht, alles brandschoon, netjes en heel; prima bedden. De omgeving is heerlijk om te wandelen, zo direct vanuit het chalet.
Marianne Marianne uit Wieringerwerf heeft geschreven op augustus 19, 2020 om 7:54 am:
Wat hebben we vorige week genoten op Dennenrhode in huisje Vijverzicht!Prachtige plek met royale tuin,schoon en gezellig huisje met heerlijke bedden en wasmachine!Complimenten voor Tijmen en Danique,ze zijn zó gastvrij!!Bedankt voor alles,we komen heel graag een keertje terug!Gr.Fam.Bosman
Peter en Ina Peter en Ina uit Exmorra heeft geschreven op augustus 9, 2020 om 1:21 pm:
Warmste weekend .7 t/m 10 /8/2020 Huisje ……heerlijk…prachtig…ruim…van alle makken voorzien. Echt top en zeker een aanrader
Mies en Jet Mies en Jet uit Hoogkarspel heeft geschreven op augustus 9, 2020 om 7:45 am:
Wij hebben genoten in 't Zonnetje! Erg leuk huisje met z'n tweeën. Heel schoon! Prachtige plek, je fietst of wandelt zo de Veluwe op! Voor herhaling vatbaar!
Ruud en Karin Ruud en Karin uit Enschede heeft geschreven op juli 26, 2020 om 7:21 pm:
Wij hebben een geweldige week gehad in huisje het Zonnetje ! Een heel mooi plekje,en een geweldig huisje , mooie omgeving ! Super schoon ,en van alle gemakken voorzien, verse bloemen op tafel en een welkomstdrankje in de koelkast ,opgemaakte bedden.die heerlijk slapen .. Tijmen & Danique bedankt voor jullie gastvrijheid en vriendelijke ontvangst, wij komen zeker nog een keer terug ! Lieve groetjes Ruud en Karin
stevens stevens uit Purmerend heeft geschreven op juli 25, 2020 om 8:57 pm:
beste verhuurders ….perfecte midweek gehad in jullie mooie chalet(L9) , super schoon ,en het uitzicht op de vijver is top! wij hebben genoten op het park en van de omgeving ( Nunspeet en idylische Elburg).wij komen terug! lieve groeten Myriam en Arie
Albert en Ruurdje Rouwkema en kids Albert en Ruurdje Rouwkema en kids uit Kootstertille heeft geschreven op juli 21, 2020 om 4:34 pm:
Beste verhuurders, een prachtig schoon !! en mooi plekje met alle gemakken voorzien, waaronder een wasmachine. Wij hebben samen met ons twee kinderen genoten van de rust, en ook nog een mooi verwarmd zwembad erbij op camping. En rondom een prachtige natuur, waaronder op steenworp Aampie's tuin ( aanrader). Groetjes Fam; Rouwkema
Sandra Sandra heeft geschreven op juli 11, 2020 om 5:47 pm:
Huisje het Zonnetje was een prima huisje en wat een fijne service inclusief bedlinnen en keukendoeken! De zandvlakte vond ik het hoogtepunt van de vakantie Voor mijn hondje ook heel fijn al die nieuwe geuren
Robert Vroon Robert Vroon uit Nijkerkerveen heeft geschreven op juli 4, 2020 om 4:57 pm:
Enorm genoten in het mooie chalet! Lekker op de fiets naar de mooie binnenstad van Elburg en het strand. Ook bij de brasserie op het park zelf kun je heerlijk eten. Aanrader!
Charlotte Charlotte heeft geschreven op mei 25, 2020 om 7:46 pm:
Heerlijk weekend gehad, gefietst, gewandeld en zondag dagje Deventer gedaan ivm de regen. Heerlijke bedden, alles keurig verzorgd en airco!
Lenette Lenette uit Bennekom heeft geschreven op mei 22, 2020 om 11:38 am:
We hebben een heerlijke, ontspannen week gehad in een prachtig huisje. Wat een grote rustige tuin aan de vijver, omringd door vogel geluiden! Goede bedden, schoon, prima wifi en van alle gemakken voorzien. Een heerlijk wijntje stond klaar bij aankomst We hebben veel gefietst en gewandeld. Weer komen zeker nog een keer terug.
Eelco, Leslie en Linn Eelco, Leslie en Linn heeft geschreven op mei 4, 2020 om 1:18 pm:
Super weekend gehad! Heerlijk tot rust gekomen in een verzorgd huisje, met alles erop en eraan. Schone bedden en badkamer was top! Heerlijk kunnen zitten in onze eigen tuin. Ook de omgeving is prachtig, je loopt zo de natuur in.
Florian & Renee Florian & Renee uit Amsterdam heeft geschreven op mei 3, 2020 om 6:14 am:
Een geweldige plek, midden in de natuur. In de stijlvol ingerichte chalet, omgeven door een royale tuin gelegen aan een prachtige vijver (afgezet met een omheining), waan je jezelf in een paradijsje. Met de Veluwe en zandverstuiving op een steenworp afstand. De chalet is van alle gemakken voorzien en we zijn zeer gastvrij ontvangen. Een aanrader met een uitroepteken. Wij komen zeker weten nog een keertje terug! Dank
Eric en Roos Eric en Roos uit Utrecht heeft geschreven op mei 1, 2020 om 11:00 am:
Tijmen en Danique, Wat een verademing of de drukke stad te mogen ontvluchten en "thuis te komen" in jullie heerlijke oase van rust. Het chalet is van alle gemakken voorzien en goed ingericht. Heel fijn dat hek rondom de vijver zodat we onze kids rustig naar de eendjes konden laten kijken. De korte wandeling naar de prachtige zandduinen maken het helemaal compleet. Hier willen we ieder weekend wel naar toe! Thnx!