Beoordelingen

Wij verzamelen op diverse manieren beoordelingen, welke u onderstaand kunt bekijken. 
Google beoordelingen
Facebook beoordelingen 

Gastenboek 

Deel uw ervaring met ons!

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat wij het hebben geactiveerd.
We behouden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
63 berichten.
Henk Schot Henk Schot uit Purmerend heeft geschreven op november 25, 2021 om 4:30 pm:
Hallo Tijmen en Danique, Hier nog even een berichtje van ons, we hebben van af 01 nov weer een mooie week gehad in jullie huisje vijverzicht, het weer was gelukkig stukken beter dan voorspelt en dat wasvoorschrift prettig toen onze dochter trouwde op donderdag, vol op zo'n prachtige dag, ondanks drukke week toch nog de tijd gehad om van jullie huisje en omgeving te genieten, jammer dat de horeca nog steeds gesloten is, bedankt voor de goede fles wijn, en hopelijk tot een volgend keer. Groetjes Henk, Jacqueline en Ismay Schot.
Coby en Huub Coby en Huub uit Druten heeft geschreven op november 25, 2021 om 9:49 am:
Onlangs voor de tweede keer dit jaar een midweek doorgebracht. Wij kunnen alleen naar heel positief zijn over alles. Het geboden comfort van het huis Vijverzicht de mooie ligging en de fraaie natuur van park en omgeving en de fles (goede) wijn van Tijmen en Danique, de gastvrouw en – heer, bij aankomst op tafel. Ze zijn bovendien heel servicegericht. Het bevalt ons zo goed dat wij voor komende zomer weer hebben geboekt. Maar dan voor 2 weken.
Joep en Carla Neggers Joep en Carla Neggers uit Helmond heeft geschreven op november 4, 2021 om 8:28 pm:
We hebben vanaf 15 oktober een week vakantie gehad in het huisje t Zonnetje. Mooi en schoon huisje. Lekker rustig op het park. Schitterende omgeving. We hebben genoten van het huisje en mooie natuur.
ingeborg ingeborg uit leeuwarden heeft geschreven op november 4, 2021 om 7:46 pm:
wat hebben we een heerlijke vakantie gehad. Even gevoel……niks moeten. met z'n 4tjes en hondje Mika hebben weer heerlijk van het bos genoten. Park af en heerlijk gelopen. Komen zeker vaker langs. dank jullie wel
Nicolien Nicolien uit Pijnacker heeft geschreven op november 4, 2021 om 3:55 pm:
Een heel geslaagd weekend gehad. Heerlijke geslapen genoten van de natuur en een heerlijk hapje gegeten door te koken in de keuken die alles bevatte wat we nodig hadden
Ida Kool Ida Kool uit Zwanenburg heeft geschreven op oktober 22, 2021 om 7:36 am:
Ida, Ruud en Izzy (onze hond). We hebben van een heel fijne week vakantie genoten. Het huisje “Vijverzicht” heeft een ruime tuin met mooi uitzicht op de vijver, waar we elke dag de vissen konden voeren. Het huisje zelf is van alle gemakken voorzien en heeft uitstekende bedden. Prachtige omgeving met leuke stadjes dicht in de buurt. We willen heel graag terugkomen!
Petra Petra heeft geschreven op oktober 20, 2021 om 9:28 am:
Ik had Het Zonnetje geboekt om meters te kunnen maken met het boek waar ik aan werk. De heerlijke plek heeft mijn verwachtingen overtroffen! De geweldige natuur in de nabije omgeving en het sfeervolle huisje maakten dat ik meteen weer heb gereserveerd.
Corinne,Hans en de honden Corinne,Hans en de honden uit Rotterdam heeft geschreven op oktober 19, 2021 om 8:46 pm:
Van 4 tot en met 8 okt Heerlijk huisje. Van alle gemakken voorzien. En hoe fijn is het als de bedden al zijn opgemaakt en een flesje wijn klaar staat. Wij hebben heerlijk weer gehad en lekker onder de overkapping van de wijn genoten. Mooie omgeven,schoon park, leuke stadjes in de buurt. Zo met de honden in de bossen. Wij komen zeker terug
van Nijnatten van Nijnatten uit Bergen op Zoom heeft geschreven op oktober 19, 2021 om 8:13 pm:
Huisje was van alle gemakken voorzien, mooie ruime tuin. We hebben heerlijk gewandeld mooie omgeving. Wij komen zeker nog een keer terug.
Hennie Meester Hennie Meester uit Meerlo heeft geschreven op oktober 8, 2021 om 11:49 am:
27 oktober tot en met 1 oktober ben ik in het huisje het zonnetje geweest. Het was heerlijk, veel te wandelen in de omgeving. Heerlijk rustig. En echt heel erg genoten.
Bert en Margot Bert en Margot uit Reeuwijk heeft geschreven op oktober 5, 2021 om 5:42 am:
Wat een heerlijk lang weekend in F10! Zowel de chalet als het park in deze prachtige omgeving waren allen geweldig. We hebben genoten van de gastvrijheid en de rust op het park.
Soraya en Arthur Soraya en Arthur uit Scheveningen heeft geschreven op september 28, 2021 om 8:43 am:
Wij hebben een heerlijk midweekje gehad in huisje " De Vrijheid". Het huisje is van alle gemakken voorzien en heeft een prachtige goed afgesloten tuin, veel privacy en de hond kan niet ontsnappen ;). De locatie is ook super, vanaf het park loop je zo een heel groot natuurgebied in waar je in alle rust mooie wandelingen kan maken. Het park, de locactie en het huisje zijn zeker een aanrader! Wij komen graag nog eens terug.
Ed en Arien van Gemst Ed en Arien van Gemst uit Julianadorp heeft geschreven op september 27, 2021 om 2:04 pm:
Wij hebben 14 dagen genoten in het huisje aan de bosrand. Alles was tiptop verzorgd. Wij komen graag nog eens terug.
Joke en hond Luna Joke en hond Luna uit Hoorn heeft geschreven op september 24, 2021 om 12:38 pm:
Nog even heerlijk een midweek gehad in het heerlijke huisje Vijverzicht, en weer hebben we genoten, dit smaak naar meer! Tot gauw lieve Tijmen en Danique.
Ellens Ellens heeft geschreven op september 19, 2021 om 7:51 pm:
We hebben heerlijk genoten van het mooie Chalet Vijverzicht aan de vijver. Van alle gemakken voorzien, mooi schoon ingericht chalet en ruime tuin, waar de honden ook vrij uit konden lopen. Prachtige park en binnen 10 minuten op de heide en de zandvlaktes. Kortom een vakantie om heerlijk te genieten!!!! Ook het fijne contact met Tijmen en Danique was heel prettig. Dus we gaan zeker weer terug naar deze fantastische plek!!!!
Ingrid Ingrid uit Geldrop heeft geschreven op september 13, 2021 om 10:45 am:
27 augustus tot 10 september Hoi tijmen Danique Wij hebben een hele fijne vakantie gehad jullie chalet was netjes schoon en we hebben ons heerlijk vermaakt. Het is prachtig omgeving we hebben veel gewandeld en veel gezien, wij hadden chalet b7, een klein minpuntje is dat de bedstede met iemand die beperking heeft niet fijn is, ondanks alles hebben wij toch genoten,
Gonnie en Bert Gonnie en Bert uit Goor heeft geschreven op september 7, 2021 om 5:21 pm:
27 augustus – 3 september 2021 Een heerlijke week in het Zonnetje gehad. Leuk ingericht huisje met goede spullen en materialen, ook in de keuken .Goede boxspring, leuke tuin. Geweldige omgeving. Jammer dat het restaurant gesloten was, maar in de buurt is genoeg te vinden. Het Harde op 2 km. Mooie fietsroutes, mooie plaatsjes, met name Elburg, Harderwijk. We komen zeker nog een keer terug. Gr. Gonnie en Bert.
Joke en hond Luna Joke en hond Luna uit Hoorn heeft geschreven op augustus 5, 2021 om 8:43 am:
Van 23 juli tm 2 augustus verbleef ik met mijn hondje in huisje de Bosrand op het mooie park Dennenrhode, het park kende ik al maar dit was mijn eerste kennismaking met de huisjes van Tijmen en Danique en dat zal zeker niet de laatste keer zijn want wat heb ik het naar mijn zin gehad. Het huisje is werkelijk van alle gemakken voorzien en geheel eigentijds ingericht. En dan de zeer grote schitterende tuin aan de vijver en de fijne overkapping waar je ook als het weer niet al te best is heerlijk kunt zitten, kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijk verblijf. Tot gauw!
Sarah van Sliedregt Sarah van Sliedregt uit Hensbroek heeft geschreven op augustus 4, 2021 om 4:58 pm:
Lieve Tijmen en Danique, Wij hebben genoten van ons verblijf in chalet "Vijverzicht" (L9). Een sfeervol ingericht chalet van alle gemakken voorzien èn met lekkere bedden en goede bank en stoelen! De grote tuin aan de vijver en de groene omgeving is heerlijk. Rustig park met zwembad en de zandverstuing op loopafstand, echt heel fijn! Wij komen graag nog een keer terug! Gr Fam van der Meij
Danny Danny heeft geschreven op juli 22, 2021 om 3:41 pm:
Een heerlijk splinternieuw chalet met alle gemakken in een kleinschalig bospark; airco, bubbelbad en een vaatwasser. 50 meter van een prachtig bos cq wandelgebied incl. zandverstuiving. O ja, niet te vergeten Netflix; we hebben er geen gebruik van gemaakt omdat het schitterend weer was. Maar toch, het is er wel. En last but not least; onze labradoodle mocht ook mee! We komen zeker terug!
Janny en Sake Janny en Sake uit Damwâld heeft geschreven op juli 13, 2021 om 11:47 am:
2 t/m 9 juli 2021 Een weekje genoten in het prachtige chalet de Bosrand. Zeer gezellig ingericht, schoon en van alle gemakken voorzien waarbij ook aan details is gedacht (voldoende ophanghaakjes, handdoekringen, welkomswijntje e.d.) Een plek om je direct thuis te voelen met een geweldige tuin, meubulair, veranda e.d.. Een aanrader eerste klas !!!
Henk Schot Henk Schot uit Purmerend heeft geschreven op juli 9, 2021 om 7:53 pm:
Hallo Tijmen en Danigue, We hebben genoten van onze vakantie in jullie chalet L9 de chalet was van alle gemakken voorzien en een prachtige tuin zo aan de mooie vijver. De omgeving is ook prachtig om te fietsen en te wandelen. We zien ons hopelijk weer op 01 november. Groeten fam. Schot uit PURMEREND
A.G.Huisman A.G.Huisman uit Den Burg heeft geschreven op juli 3, 2021 om 7:20 am:
Wij hebben het de afgelopen week een heerlijke tijd gehad.Mooie chalet alles aanwezig heel luxe. We komen zeker nog een keer terug. Fijn dat er airco is ,goede bedden.Een wijntje bij aankomst bedankt.Groeten Adrie en Marjan Huisman.
Sander, Danielle & Niene Sander, Danielle & Niene uit Doorn heeft geschreven op juli 1, 2021 om 7:43 pm:
Wij hebben een hele ontspannen eerste vakantie als gezin in huisje 'de Bosrand' gehad. Prachtige inrichting, goede keuken, heerlijke bedden, koele airco, grote tuin, lekker wijntje. Genieten! Ook Lexi, onze Dalmatiër, had niets te klagen en genoot van het bos en de zandverstuiving. Dank!
Tonnie en Aad Tonnie en Aad uit Leidschendam heeft geschreven op juni 30, 2021 om 6:31 pm:
Tijdens ons 10-daags verblijf in huisje ‘t Zonnetje wat practisch en gezellig is ingericht hebben wij genoten van de heerlijke rust die het geheel uitstraalt. Van een fijn buitenzitje met overkapping hebben wij vaak gebruik gemaakt. Ook het goede kontakt , indien nodig, met Tijmen was prettig. Al met al was het voor ons een heerlijke ervaring.
Johan de Jong Johan de Jong uit Heemskerk heeft geschreven op juni 30, 2021 om 9:56 am:
Beste Tijmen en Danique, Huisje helemaal top en de bijbehorende tuin idemdito, het ontbrak aan niets, zeker de moeite waard om nog eens terug te komen, omgeving was ons bekend, we waren al eens op het park geweest, als ik een puntje mag aanhalen, de nieuwe overkapping vond ik niet erg stabiel, misschien even schoren, geen kritiek alleen een constatering. Nog bedankt voor de lekkere fles wijn, nog een mooie zomer toegewenst.
Coby en Huub Thomassen Coby en Huub Thomassen uit Druten heeft geschreven op juni 21, 2021 om 2:04 pm:
Dag Tijmen en Danique, We hebben erg genoten van jullie knusse 2-persoonschalet. Piekfijn in orde. Schoon en alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig. We hadden en paar tropische dagen, waardoor de airco heel goed van pas kwam. Het heeft ons aan niets ontbroken. Zeer positief dus. Kunnen het iedereen aanraden, temeer vanwege het goed onderhouden park en prachtige natuur in de wijde omgeving. De kans is heel groot dat we terugkomen.
Myriam en Arie Stevens Myriam en Arie Stevens uit Purmerend heeft geschreven op juni 21, 2021 om 8:13 am:
Om de kreet van Ursul De Geer te gebruiken ..Het is hier fantastisch! Deze keer een midweek in chalet De Vrijheid. Net als bij de Vijverzicht is alles perfect. Heel gezellig ingericht,uitstekende wifi verbinding, lekker schoon, goed bed, de omgeving, het zwembad. Het was GENIETEN! Tijmen en Danique zorgen dat wij ( de huurders) van niks ontbreken .een lieve attentie staat klaar en zijn altijd bereikbaar . 12 points voor Tijmen en Danique !
Ineke en Mark Wintjes Ineke en Mark Wintjes uit Wijchen heeft geschreven op juni 12, 2021 om 6:05 pm:
Super midweek gehad op een prachtige plek , mooi chalet in fijne sfeer. Genoten van het fietsen en wandelen . Wat ik zelf erg goed vind is de communicatie met recreatie in het Groen . Direkt, adequaat, duidelijk! Ontzettend bedankt.
Peggy Peggy heeft geschreven op juni 8, 2021 om 7:23 am:
Wat een heerlijk weekend gehad in chalet De bosrand. Erg mooi chalet. Prachtige inrichting, alles is aanwezig en super schoon, Complimenten! De omgeving is prachtig, lekker veel gewandeld met de honden, die lekker hebben kunnen rennen op de zandverstuiving. Kortom, genieten daar en een echte aanrader 😀
Familie Klomp Familie Klomp uit Leusden heeft geschreven op mei 24, 2021 om 6:06 pm:
Een heerlijk lang pinksterweekend gehad in huisje vijverzicht. Mooi ruim chalet, heerlijke tuin met uitzicht op de vijver. Lekker gewandeld, dagje naar Elburg geweest, en gewoon lekker tot rust gekomen. Bedankt Tijmen en Danique.
Fam. Blouw Fam. Blouw uit Alphen aan den Rijn heeft geschreven op mei 16, 2021 om 8:07 am:
Lieve Tijmen en Danique, Op het laatste moment een chalet kunnen boeken bij jullie. Wat een goede en fijne service. Wat hebben wij ontzettend genoten van een paar dagen in jullie prachtige chalet de vrijheid! Bij aankomst alle keurig netjes en schoon, een lief welkoms cadeau stond klaar met een zelf geschreven kaart ( dat waarderen wij erg). Mooie omgeving, veel gewandeld en elke dag wakker worden met mooi vogel gezang! Onze hond Luna had de tijd van haar leven, en vond het heerlijk om in de afgesloten tuin rond te lopen, maar vooral lekker rennen op de zandverstuiving. Wat is dat mooi! Onze dochters hebben ook volop genoten en helemaal toen bleek dat ze mochten zwemmen😉 een echte vakantie gehad. Jammer dat het maar zo kort was ( voor ons) bedankt voor de goede service en heel graag tot weerzien!! Liefs, familie Blouw
Jan en Marjolein Besseling -Heijden Jan en Marjolein Besseling -Heijden uit Strijen heeft geschreven op mei 13, 2021 om 6:57 pm:
Een heerlijke week gehad in de Bosrand ,mooi huisje ,luxe meubels een fijne plek om te zijn . De week was echt te snel voorbij ,de Veluwe blijft mooi zeker vanuit Doornspijk diverse mooie plekken bezocht . Het oude Loo 👍. Lekker gefietst en gewandeld .
Fam.Disselhorst Fam.Disselhorst uit Hoenderloo heeft geschreven op mei 8, 2021 om 6:02 pm:
Wij hebben met 3 personen een lang weekend in huisje "vrijheid" mogen verblijven. Ideaal met alles erop en eraan, heerlijke bedden. Voor de 2de keer genoten van jullie huisjes en de mooie omgeving. In 1 woord GENOTEN!!👍👍👍
Karst&Tjitske Karst&Tjitske uit Leeuwarden heeft geschreven op mei 8, 2021 om 10:49 am:
Wij hebben 4 weken genoten van het chalet Vijverzicht op het prachtige park Dennenrhode. Het chalet was van alle gemakken voorzien (incl.. vaatwasser en wasmachine) en leuk modern ingericht. Ook de ruimte in het chalet viel ons positief op. Het uitzicht op de mooie tuin en vijver deed een beetje sprookjesachtig aan. De eigenaar Tijmen is vriendelijk, behulpzaam en goed bereikbaar voor vragen en overleg. Wij kijken er naar uit om eens terug te keren 🙂
Rudi & Pepita Maassen Rudi & Pepita Maassen uit Elburg heeft geschreven op april 30, 2021 om 6:56 pm:
Omdat wij ivm een verhuizing een tijdelijke woonruimte zochten zijn we na veel zoeken bij 'Recreatie in het Groen' uitgekomen en hebben daarvan geen moment spijt gehad. De 3 maanden dat we er zaten vlogen voorbij en we hebben heerlijk kunnen genieten van de rust en ruimte. Wat begon als een tijdelijk verblijf is uiteindelijk ervaren als 3 maanden vakantie in het bos. Het chalet was zeer netjes en de ruimtes waren groter dan verwacht. Naast de twee ruime slaapkamer is ook de badkamer ruim genoeg. Het chalet heeft een prima aangelegde tuin en heeft de nodige privacy door een tuin afscheiding (ook gelijk handig voor de hond). Het extra schuurtje voor de fietsen was voorzien van een vriezer, wat erg handig was voor een langer verblijf. De overkapping met verwarming bood extra luxe zodat we zelfs tijdens koude zonnige dagen buiten van een kopje koffie konden genieten. Vanuit het chalet liep je zo het bos in voor langer wandelingen met de hond. Zonder meer een aanrader als je eens lekker in een rustige omgeving bij wilt komen! Complimenten Tijmen en Danique!!
Renate en Suzan Renate en Suzan uit Haarlem heeft geschreven op december 29, 2020 om 9:07 am:
Hoi Tijmen en Danique We hebben weer heerlijk genoten in 1 van jullie chalets. Dit keer in de nieuwste met een heerlijke veranda met heater. Veel verschillende vogelsoorten gezin in jullie tuin waar je heerlijk privé zit Ook hebben we weer een leuke wandeling gemaakt met de hond op de zandverstuiving. Alle chalets van recreatie in het groen zijn schoon en van alle gemakken voorzien. Wij komen zeker weer Bedankt maar weer Jullie hebben het goed voor elkaar. Dikke duim
Hans en Pemmy Hans en Pemmy heeft geschreven op december 28, 2020 om 2:38 pm:
Het is een heerlijk en smaakvol ingericht huisje waar je je gelijk thuis voelt. Prachtig uitzicht op de vijver. Heerlijke wandelmogelijkheden zodat ook december de moeite waard is om hier er even uit te zijn! Voor herhaling vatbaar 👍! Groetjes Hans en Pemmy
M. de Lange M. de Lange uit Zoetermeer heeft geschreven op december 27, 2020 om 9:27 pm:
Wij hebben met kerst 2020 gelogeerd in het chalet vijverzicht. Wij logeren 3 a 4 x per jaar op de veluwe. Deze keer bij Tijmen. Een heerlijke locatie met een prachtig uitzicht. De kerstboom stond al aan bij binnenkomst. Wat een verrassing. Sfeervol ingericht en fijne bedden. Ruime parkeergelegenheid bij het chalet ideaal. Aan alles was gedacht, fijne douche en zelfs een vaatwasser. Ook een vriezer die kom je maar weinig tegen over het algemeen. Onze border collie was ook welkom ook hij heeft genoten van de mooie Veluwe. Supermarkt vlakbij in Elburg. Kortom een aanrader. Tijmen bedankt. Fam de Lange.
Hilly en Ben Hilly en Ben uit Laag Zuthem heeft geschreven op december 6, 2020 om 11:38 am:
Een heerlijk ontspannen weekend hebben wij mogen ervaren in Huisje De Vrijheid F10. Wij hebben een fijne wandeling gemaakt op de zandvlakte die aansluit op het park. Daarnaast op zaterdagmiddag een bezoek gebracht aan het prachtige "pittoreske" Elburg wat binnen 10 minuten te bereiken is met de auto. Kortom, wij hebben genoten in jullie prachtige en comfortabele Chalet. Het is tevens goed centraal gelegen als uitvalsbasis voor een bezoek aan Zwolle, Hattem, Elburg en Harderwijk. Een aanrader voor een ontspannen en sfeervol verblijf in een bosrijke omgeving.