Beoordelingen

Wij verzamelen op diverse manieren beoordelingen, welke u onderstaand kunt bekijken. 
Google beoordelingen
Facebook beoordelingen 

Gastenboek 

Deel uw ervaring met ons!

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat wij het hebben geactiveerd.
We behouden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
68 berichten.
Toon & Roos Toon & Roos uit Groesbeek heeft geschreven op augustus 13, 2022 om 8:00 am
Beste Tijmen, Wij kwamen aan en het voelden gelijk goed en rustig wij hebben genoten. Onze Zoon kwam met zijn gezin een paar dagen op bezoek wat ook erg gezellig was. Het Huisje Vijverzicht was super schoon en goede bedden en een grote Tuin. Mooie vijver met vissen en twee Schildpadjes en iedere dag voeren de twee Schildpadjes kwamen iedere morgen op het plankje liggen bij onze huisje daar hebben wij mooie foto's van gemaakt. De Kleinkinderen hebben ze een naam gegeven Schildje & Turtle 🐢. Zeker een aanrader voor te boeken. Super bedankt Tijmen. Groetjes Toon & Roos
Familie van Berge Familie van Berge uit Hoorn heeft geschreven op augustus 2, 2022 om 12:31 pm
Wij hebben afgelopen week enorm genoten in het huisje Het Zonnetje. Het huisje is super schoon en sfeervol ingericht. Fijn dat je heerlijk buiten kunt zitten onder de overkapping. Door al het groen om je heen waan je je in een andere wereld, één van rust en gezelligheid. De hondjes hebben ook heerlijk van het terras genoten. Tijmen had super de fietsen voor ons geregeld, echt een aanrader. We hebben daardoor de auto helemaal niet meer gebruikt 😀 Ook het contact met Tijmen verliep super, reageert snel en behulpzaam. Wij komen graag de volgende vakantie weer terug! Bedankt. Met vriendelijke groet, Jeroen en Lindsey
Jan en Ingrid Jan en Ingrid uit Leusden heeft geschreven op juli 25, 2022 om 6:27 am
Beste Tijmen Wij hebben ontzettend genoten in het prachtige chalet (D11) . Ruim , schoon en van alle gemakken voorzien De omgeving, de fietstocht naar Elburg (waar we heerlijk hebben gegeten) een bezoek aan het strand bij restaurant “NU” Het weer hielp erg mee , en daarbovenop, de gastvrijheid van jou en je moeder . Kortom, het was echt even bijkomen, ontstressen. Bedankt , wij komen terug!
René van der Heiden René van der Heiden uit Leiderdorp heeft geschreven op april 23, 2022 om 6:03 pm
We zijn van 15-04-22 tot 19-04-22 in het chalet L9 geweest met drie personen en de hond we hebben het goed naar ons zin gehad lekkere bedden fijn dat ze zijn opgemaakt ook fijn dat we wat later om 12:00 er pas uit moesten We gaan hier zeker nog wel een paar keer naartoe Bedankt Tijmen voor herhaling vatbaar 👌
Familie Koffeman Familie Koffeman uit Flevoland heeft geschreven op april 13, 2022 om 11:49 am
Hallo allemaal! Zin in een ontspannend verblijf tussen de bomen in een prachtige omgeving? Dan is overnachten bij Recreatieinhetgroen net wat voor jou. Wij hebben een weekend doorgebracht in Chalet de Bosrand. De inrichting was stijlvol en de bedstee viel zeer in de smaak bij de kinderen! Ik vond vooral het servies heel leuk:-), het was een feestje om in de gouden theepot de thee te serveren. We hebben genoten van al het mooie wat de Veluwe te bieden heeft. Liefs Marriette
Henk Schot Henk Schot uit Purmerend heeft geschreven op november 25, 2021 om 4:30 pm
Hallo Tijmen en Danique, Hier nog even een berichtje van ons, we hebben van af 01 nov weer een mooie week gehad in jullie huisje vijverzicht, het weer was gelukkig stukken beter dan voorspelt en dat wasvoorschrift prettig toen onze dochter trouwde op donderdag, vol op zo'n prachtige dag, ondanks drukke week toch nog de tijd gehad om van jullie huisje en omgeving te genieten, jammer dat de horeca nog steeds gesloten is, bedankt voor de goede fles wijn, en hopelijk tot een volgend keer. Groetjes Henk, Jacqueline en Ismay Schot.
Coby en Huub Coby en Huub uit Druten heeft geschreven op november 25, 2021 om 9:49 am
Onlangs voor de tweede keer dit jaar een midweek doorgebracht. Wij kunnen alleen naar heel positief zijn over alles. Het geboden comfort van het huis Vijverzicht de mooie ligging en de fraaie natuur van park en omgeving en de fles (goede) wijn van Tijmen en Danique, de gastvrouw en – heer, bij aankomst op tafel. Ze zijn bovendien heel servicegericht. Het bevalt ons zo goed dat wij voor komende zomer weer hebben geboekt. Maar dan voor 2 weken.
Joep en Carla Neggers Joep en Carla Neggers uit Helmond heeft geschreven op november 4, 2021 om 8:28 pm
We hebben vanaf 15 oktober een week vakantie gehad in het huisje t Zonnetje. Mooi en schoon huisje. Lekker rustig op het park. Schitterende omgeving. We hebben genoten van het huisje en mooie natuur.
ingeborg ingeborg uit leeuwarden heeft geschreven op november 4, 2021 om 7:46 pm
wat hebben we een heerlijke vakantie gehad. Even gevoel……niks moeten. met z'n 4tjes en hondje Mika hebben weer heerlijk van het bos genoten. Park af en heerlijk gelopen. Komen zeker vaker langs. dank jullie wel
Nicolien Nicolien uit Pijnacker heeft geschreven op november 4, 2021 om 3:55 pm
Een heel geslaagd weekend gehad. Heerlijke geslapen genoten van de natuur en een heerlijk hapje gegeten door te koken in de keuken die alles bevatte wat we nodig hadden
Ida Kool Ida Kool uit Zwanenburg heeft geschreven op oktober 22, 2021 om 7:36 am
Ida, Ruud en Izzy (onze hond). We hebben van een heel fijne week vakantie genoten. Het huisje “Vijverzicht” heeft een ruime tuin met mooi uitzicht op de vijver, waar we elke dag de vissen konden voeren. Het huisje zelf is van alle gemakken voorzien en heeft uitstekende bedden. Prachtige omgeving met leuke stadjes dicht in de buurt. We willen heel graag terugkomen!
Petra Petra heeft geschreven op oktober 20, 2021 om 9:28 am
Ik had Het Zonnetje geboekt om meters te kunnen maken met het boek waar ik aan werk. De heerlijke plek heeft mijn verwachtingen overtroffen! De geweldige natuur in de nabije omgeving en het sfeervolle huisje maakten dat ik meteen weer heb gereserveerd.
Corinne,Hans en de honden Corinne,Hans en de honden uit Rotterdam heeft geschreven op oktober 19, 2021 om 8:46 pm
Van 4 tot en met 8 okt Heerlijk huisje. Van alle gemakken voorzien. En hoe fijn is het als de bedden al zijn opgemaakt en een flesje wijn klaar staat. Wij hebben heerlijk weer gehad en lekker onder de overkapping van de wijn genoten. Mooie omgeven,schoon park, leuke stadjes in de buurt. Zo met de honden in de bossen. Wij komen zeker terug
van Nijnatten van Nijnatten uit Bergen op Zoom heeft geschreven op oktober 19, 2021 om 8:13 pm
Huisje was van alle gemakken voorzien, mooie ruime tuin. We hebben heerlijk gewandeld mooie omgeving. Wij komen zeker nog een keer terug.
Hennie Meester Hennie Meester uit Meerlo heeft geschreven op oktober 8, 2021 om 11:49 am
27 oktober tot en met 1 oktober ben ik in het huisje het zonnetje geweest. Het was heerlijk, veel te wandelen in de omgeving. Heerlijk rustig. En echt heel erg genoten.
Bert en Margot Bert en Margot uit Reeuwijk heeft geschreven op oktober 5, 2021 om 5:42 am
Wat een heerlijk lang weekend in F10! Zowel de chalet als het park in deze prachtige omgeving waren allen geweldig. We hebben genoten van de gastvrijheid en de rust op het park.
Soraya en Arthur Soraya en Arthur uit Scheveningen heeft geschreven op september 28, 2021 om 8:43 am
Wij hebben een heerlijk midweekje gehad in huisje " De Vrijheid". Het huisje is van alle gemakken voorzien en heeft een prachtige goed afgesloten tuin, veel privacy en de hond kan niet ontsnappen ;). De locatie is ook super, vanaf het park loop je zo een heel groot natuurgebied in waar je in alle rust mooie wandelingen kan maken. Het park, de locactie en het huisje zijn zeker een aanrader! Wij komen graag nog eens terug.
Ed en Arien van Gemst Ed en Arien van Gemst uit Julianadorp heeft geschreven op september 27, 2021 om 2:04 pm
Wij hebben 14 dagen genoten in het huisje aan de bosrand. Alles was tiptop verzorgd. Wij komen graag nog eens terug.
Joke en hond Luna Joke en hond Luna uit Hoorn heeft geschreven op september 24, 2021 om 12:38 pm
Nog even heerlijk een midweek gehad in het heerlijke huisje Vijverzicht, en weer hebben we genoten, dit smaak naar meer! Tot gauw lieve Tijmen en Danique.
Ellens Ellens heeft geschreven op september 19, 2021 om 7:51 pm
We hebben heerlijk genoten van het mooie Chalet Vijverzicht aan de vijver. Van alle gemakken voorzien, mooi schoon ingericht chalet en ruime tuin, waar de honden ook vrij uit konden lopen. Prachtige park en binnen 10 minuten op de heide en de zandvlaktes. Kortom een vakantie om heerlijk te genieten!!!! Ook het fijne contact met Tijmen en Danique was heel prettig. Dus we gaan zeker weer terug naar deze fantastische plek!!!!
Ingrid Ingrid uit Geldrop heeft geschreven op september 13, 2021 om 10:45 am
27 augustus tot 10 september Hoi tijmen Danique Wij hebben een hele fijne vakantie gehad jullie chalet was netjes schoon en we hebben ons heerlijk vermaakt. Het is prachtig omgeving we hebben veel gewandeld en veel gezien, wij hadden chalet b7, een klein minpuntje is dat de bedstede met iemand die beperking heeft niet fijn is, ondanks alles hebben wij toch genoten,
Gonnie en Bert Gonnie en Bert uit Goor heeft geschreven op september 7, 2021 om 5:21 pm
27 augustus – 3 september 2021 Een heerlijke week in het Zonnetje gehad. Leuk ingericht huisje met goede spullen en materialen, ook in de keuken .Goede boxspring, leuke tuin. Geweldige omgeving. Jammer dat het restaurant gesloten was, maar in de buurt is genoeg te vinden. Het Harde op 2 km. Mooie fietsroutes, mooie plaatsjes, met name Elburg, Harderwijk. We komen zeker nog een keer terug. Gr. Gonnie en Bert.
Joke en hond Luna Joke en hond Luna uit Hoorn heeft geschreven op augustus 5, 2021 om 8:43 am
Van 23 juli tm 2 augustus verbleef ik met mijn hondje in huisje de Bosrand op het mooie park Dennenrhode, het park kende ik al maar dit was mijn eerste kennismaking met de huisjes van Tijmen en Danique en dat zal zeker niet de laatste keer zijn want wat heb ik het naar mijn zin gehad. Het huisje is werkelijk van alle gemakken voorzien en geheel eigentijds ingericht. En dan de zeer grote schitterende tuin aan de vijver en de fijne overkapping waar je ook als het weer niet al te best is heerlijk kunt zitten, kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijk verblijf. Tot gauw!
Sarah van Sliedregt Sarah van Sliedregt uit Hensbroek heeft geschreven op augustus 4, 2021 om 4:58 pm
Lieve Tijmen en Danique, Wij hebben genoten van ons verblijf in chalet "Vijverzicht" (L9). Een sfeervol ingericht chalet van alle gemakken voorzien èn met lekkere bedden en goede bank en stoelen! De grote tuin aan de vijver en de groene omgeving is heerlijk. Rustig park met zwembad en de zandverstuing op loopafstand, echt heel fijn! Wij komen graag nog een keer terug! Gr Fam van der Meij
Danny Danny heeft geschreven op juli 22, 2021 om 3:41 pm
Een heerlijk splinternieuw chalet met alle gemakken in een kleinschalig bospark; airco, bubbelbad en een vaatwasser. 50 meter van een prachtig bos cq wandelgebied incl. zandverstuiving. O ja, niet te vergeten Netflix; we hebben er geen gebruik van gemaakt omdat het schitterend weer was. Maar toch, het is er wel. En last but not least; onze labradoodle mocht ook mee! We komen zeker terug!
Janny en Sake Janny en Sake uit Damwâld heeft geschreven op juli 13, 2021 om 11:47 am
2 t/m 9 juli 2021 Een weekje genoten in het prachtige chalet de Bosrand. Zeer gezellig ingericht, schoon en van alle gemakken voorzien waarbij ook aan details is gedacht (voldoende ophanghaakjes, handdoekringen, welkomswijntje e.d.) Een plek om je direct thuis te voelen met een geweldige tuin, meubulair, veranda e.d.. Een aanrader eerste klas !!!
Henk Schot Henk Schot uit Purmerend heeft geschreven op juli 9, 2021 om 7:53 pm
Hallo Tijmen en Danigue, We hebben genoten van onze vakantie in jullie chalet L9 de chalet was van alle gemakken voorzien en een prachtige tuin zo aan de mooie vijver. De omgeving is ook prachtig om te fietsen en te wandelen. We zien ons hopelijk weer op 01 november. Groeten fam. Schot uit PURMEREND
A.G.Huisman A.G.Huisman uit Den Burg heeft geschreven op juli 3, 2021 om 7:20 am
Wij hebben het de afgelopen week een heerlijke tijd gehad.Mooie chalet alles aanwezig heel luxe. We komen zeker nog een keer terug. Fijn dat er airco is ,goede bedden.Een wijntje bij aankomst bedankt.Groeten Adrie en Marjan Huisman.
Sander, Danielle & Niene Sander, Danielle & Niene uit Doorn heeft geschreven op juli 1, 2021 om 7:43 pm
Wij hebben een hele ontspannen eerste vakantie als gezin in huisje 'de Bosrand' gehad. Prachtige inrichting, goede keuken, heerlijke bedden, koele airco, grote tuin, lekker wijntje. Genieten! Ook Lexi, onze Dalmatiër, had niets te klagen en genoot van het bos en de zandverstuiving. Dank!
Tonnie en Aad Tonnie en Aad uit Leidschendam heeft geschreven op juni 30, 2021 om 6:31 pm
Tijdens ons 10-daags verblijf in huisje ‘t Zonnetje wat practisch en gezellig is ingericht hebben wij genoten van de heerlijke rust die het geheel uitstraalt. Van een fijn buitenzitje met overkapping hebben wij vaak gebruik gemaakt. Ook het goede kontakt , indien nodig, met Tijmen was prettig. Al met al was het voor ons een heerlijke ervaring.
Johan de Jong Johan de Jong uit Heemskerk heeft geschreven op juni 30, 2021 om 9:56 am
Beste Tijmen en Danique, Huisje helemaal top en de bijbehorende tuin idemdito, het ontbrak aan niets, zeker de moeite waard om nog eens terug te komen, omgeving was ons bekend, we waren al eens op het park geweest, als ik een puntje mag aanhalen, de nieuwe overkapping vond ik niet erg stabiel, misschien even schoren, geen kritiek alleen een constatering. Nog bedankt voor de lekkere fles wijn, nog een mooie zomer toegewenst.
Coby en Huub Thomassen Coby en Huub Thomassen uit Druten heeft geschreven op juni 21, 2021 om 2:04 pm
Dag Tijmen en Danique, We hebben erg genoten van jullie knusse 2-persoonschalet. Piekfijn in orde. Schoon en alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig. We hadden en paar tropische dagen, waardoor de airco heel goed van pas kwam. Het heeft ons aan niets ontbroken. Zeer positief dus. Kunnen het iedereen aanraden, temeer vanwege het goed onderhouden park en prachtige natuur in de wijde omgeving. De kans is heel groot dat we terugkomen.
Myriam en Arie Stevens Myriam en Arie Stevens uit Purmerend heeft geschreven op juni 21, 2021 om 8:13 am
Om de kreet van Ursul De Geer te gebruiken ..Het is hier fantastisch! Deze keer een midweek in chalet De Vrijheid. Net als bij de Vijverzicht is alles perfect. Heel gezellig ingericht,uitstekende wifi verbinding, lekker schoon, goed bed, de omgeving, het zwembad. Het was GENIETEN! Tijmen en Danique zorgen dat wij ( de huurders) van niks ontbreken .een lieve attentie staat klaar en zijn altijd bereikbaar . 12 points voor Tijmen en Danique !
Ineke en Mark Wintjes Ineke en Mark Wintjes uit Wijchen heeft geschreven op juni 12, 2021 om 6:05 pm
Super midweek gehad op een prachtige plek , mooi chalet in fijne sfeer. Genoten van het fietsen en wandelen . Wat ik zelf erg goed vind is de communicatie met recreatie in het Groen . Direkt, adequaat, duidelijk! Ontzettend bedankt.
Peggy Peggy heeft geschreven op juni 8, 2021 om 7:23 am
Wat een heerlijk weekend gehad in chalet De bosrand. Erg mooi chalet. Prachtige inrichting, alles is aanwezig en super schoon, Complimenten! De omgeving is prachtig, lekker veel gewandeld met de honden, die lekker hebben kunnen rennen op de zandverstuiving. Kortom, genieten daar en een echte aanrader 😀
Familie Klomp Familie Klomp uit Leusden heeft geschreven op mei 24, 2021 om 6:06 pm
Een heerlijk lang pinksterweekend gehad in huisje vijverzicht. Mooi ruim chalet, heerlijke tuin met uitzicht op de vijver. Lekker gewandeld, dagje naar Elburg geweest, en gewoon lekker tot rust gekomen. Bedankt Tijmen en Danique.
Fam. Blouw Fam. Blouw uit Alphen aan den Rijn heeft geschreven op mei 16, 2021 om 8:07 am
Lieve Tijmen en Danique, Op het laatste moment een chalet kunnen boeken bij jullie. Wat een goede en fijne service. Wat hebben wij ontzettend genoten van een paar dagen in jullie prachtige chalet de vrijheid! Bij aankomst alle keurig netjes en schoon, een lief welkoms cadeau stond klaar met een zelf geschreven kaart ( dat waarderen wij erg). Mooie omgeving, veel gewandeld en elke dag wakker worden met mooi vogel gezang! Onze hond Luna had de tijd van haar leven, en vond het heerlijk om in de afgesloten tuin rond te lopen, maar vooral lekker rennen op de zandverstuiving. Wat is dat mooi! Onze dochters hebben ook volop genoten en helemaal toen bleek dat ze mochten zwemmen😉 een echte vakantie gehad. Jammer dat het maar zo kort was ( voor ons) bedankt voor de goede service en heel graag tot weerzien!! Liefs, familie Blouw
Jan en Marjolein Besseling -Heijden Jan en Marjolein Besseling -Heijden uit Strijen heeft geschreven op mei 13, 2021 om 6:57 pm
Een heerlijke week gehad in de Bosrand ,mooi huisje ,luxe meubels een fijne plek om te zijn . De week was echt te snel voorbij ,de Veluwe blijft mooi zeker vanuit Doornspijk diverse mooie plekken bezocht . Het oude Loo 👍. Lekker gefietst en gewandeld .
Fam.Disselhorst Fam.Disselhorst uit Hoenderloo heeft geschreven op mei 8, 2021 om 6:02 pm
Wij hebben met 3 personen een lang weekend in huisje "vrijheid" mogen verblijven. Ideaal met alles erop en eraan, heerlijke bedden. Voor de 2de keer genoten van jullie huisjes en de mooie omgeving. In 1 woord GENOTEN!!👍👍👍
Karst&Tjitske Karst&Tjitske uit Leeuwarden heeft geschreven op mei 8, 2021 om 10:49 am
Wij hebben 4 weken genoten van het chalet Vijverzicht op het prachtige park Dennenrhode. Het chalet was van alle gemakken voorzien (incl.. vaatwasser en wasmachine) en leuk modern ingericht. Ook de ruimte in het chalet viel ons positief op. Het uitzicht op de mooie tuin en vijver deed een beetje sprookjesachtig aan. De eigenaar Tijmen is vriendelijk, behulpzaam en goed bereikbaar voor vragen en overleg. Wij kijken er naar uit om eens terug te keren 🙂